loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

La gestió política i els dirigents poc intel·ligents

El Circ Opinió divendres, 10 de maig de 2013

Durant molt de temps en que sembla que alguns ens feien creure que lligàvem els gossos amb llonganissa, alguns alcaldes i dirigents polítics van voler estirar més el braç que la màniga, adquirint competències que no els tocaven, competències que costaven molts diners als seus municipis i que possiblement aquests fets i accions donaven a alguns d’ells un màrqueting polític, el qual, com passa molt sovint, pagava el municipi, i el qual costava molts diners als contribuents.

Però moltes d’aquestes competències, com passa a alguns municipis nuclears, fent o posant en dubte la seguretat nuclear en vers els ciutadans i ciutadanes que, com podem veure des de fa 25 anys aproximadament que porta operant a la zona la central de Vandellòs, els recursos d’emergències, les carències en l’operativa de simulacres reals, etc. deixen palesa la manca de prevenció i la poca previsió d’alguns polítics i alcaldes en vers el territori i el seus municipis, moltes d’aquestes manques de previsions futures com ha passat a municipis com Flix a on Ercros ha deixat un territori contaminat i amb una situació molt greu.

Aquesta dolenta gestió per part d’alguns dirigents s’ha d’acabar, doncs avui en dia no es pot permetre que tot valgui, que es pugui contaminar o tenir una zona o municipi insegur o amb riscos. És per això que si mirem enrere fent una mica de memòria històrica veurem com alguns representants no han sigut curosos amb la previsió, la seguretat i la sostenibilitat del territori, deixant sense la seguretat necessària als municipis i tenint-los durant molts anys a la sort del que pugui passar, i podem observar com alguns dels dirigents que durant anys ens han tingut així, reconeixen ara que pagaven i assumien competències que potser no eren d’ells.

Senyors responsables i polítics, ja ni ha prou de gestionar d’aquesta forma, ja ni ha prou de no fer prioritària la sostenibilitat i el futur del territori, doncs les accions i males gestions realitzades fins ara, tots veiem com ens estan deixant els municipis i territoris actualment. Senyors responsables, si creuen que no en saben més, deixin de gestionar malament i marxin cap a casa.


El Circ
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar