loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Tarragona e-bike tour

Jordi Prades Opinió dijous, 30 de maig de 2013

Dos turistes anglesos van ser els primers a estrenar la ruta a finals d’abril i, des de llavors, ja s’han organitzat diverses sortides. El preu, 25 euros per persona, inclou el guia, el lloguer de la bicicleta Flyer, dues hores d’aparcament i aigua: “Fem una visita completa que, a més del contingut cultural sobre el patrimoni i la història de Tarragona, inclou l’experiència ciclista”, explica Xavier Mejuto, d’Itinere.

Un nou producte s’ha sumat aquesta temporada a l’oferta turística de Tarragona: les visites guiades en bicicleta elèctrica que organitzen conjuntament Itinere i ebiketours.cat.

Els interessats a gaudir de la ruta surten del Portal del Roser per iniciar el recorregut que dura dues hores amb les aturades incloses. Després d’una primera presa de contacte amb la bicicleta al Camp de Mart (es proven el motor elèctric, els frens, el canvi... i es recorden conceptes bàsics de seguretat viària) els ciclistes comencen la volta comentada: plaça del Rei, passeig de Sant Antoni, via Augusta, Amfiteatre, platja de l’Arrabassada, fortí de la Reina, passeig marítim, moll de Costa i Serrallo, llera i parc del Francolí, avinguda de Francesc Macià, Plaça Imperial, Rambla Nova, el Balcó del Mediterrani, passeig de les Palmeres, el Circ, la Catedral i la Part Alta.

Sobre les bicis, Dani Vidal, d'ebikestours.cat, afegeix: “Utilitzem les bicicletes suïsses Flyer, adaptem aquí el que es fa en molts països del centre d’Europa per atreure aquest tipus de clients”. Vidal ja té experiència en aquest sector turístic que també ha importat al Priorat, on treballa conjuntament amb l’Associació Priorat Enoturisme i el celler Ripoll Sans de Gratallops per bastir rutes enocicloturístiques a la comarca.

Més informació aquí.


Jordi Prades
Jordi PradesPeriodista i màster en Dret Ambiental
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar