loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

El nou editor de vídeo de Whatsapp

Micky Belmonte Opinió diumenge, 01 de setembre de 2013

La popular aplicació de missatgeria instantània multi plataforma per excel•lència per a smarphones i tauletes Whatsapp s’actualitza a la versió 2.11.44 incloent un editor de vídeo i diverses correccions a l’hora de compartir la nostra ubicació gps.

Whatsapp s’actualitza a la versió 2.11.44 incloent un editor de vídeo i diverses correccions a l’hora de compartir la nostra ubicació gps.

Edició de vídeo

Push To talk


Si just farà unes setmanes afegien la opció de veu “Push to talk” que permet a l’usuari enviar missatges de veu de forma ràpida i senzilla únicament prement el botó que hi ha just al costat de la caixa de text , ara és el torn de l’edició de vídeo.

Amb aquest actualització a part de corregir deficiències a l’hora de compartir la nostra ubicació gps, el que la fa important, és la nova opció d’edició de vídeo que permet a l’usuari tallar parts del vídeo que no interessin abans d’enviar-lo als nostres contactes. L’opció d’edició esta disponible tant per a vídeos que tinguem desats a la nostre galeria com per aquells que comencem a filmar des de l’aplicatiu tot just abans d’enviar-lo.


Actualment s’està repartint esglaonadament aquesta actualització entre usuaris d’Android que tinguin com a mínim la versió 2.1 en els seus smartphones (no tauletes, pel monent) , si no pots esperar en rebre l’alerta i vols actualitzar-lo de forma manual aquí tens l’enllaç que permetrà descarregar-te’l:

http://www.whatsapp.com/android/


Micky Belmonte
Micky BelmonteTècnic informàtic i desenvolupador d'aplicacions
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar