loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

App Circdelacultura: Tots els actes del camp de Tarragona al teu smartphone

Micky Belmonte Opinió dilluns, 09 de setembre de 2013

L’App del circdelacultura.com es una innovadora guia cultural gratuïta del camp de Tarragona per a les plataformes Android i IOS (iPhone), que permet filtrar entre centenars d'actes programats dins de la nostre provincia.

L’App delcircdelacultura.com és una innovadora guia cultural gratuïta del camp de Tarragona, en forma d’aplicació per a les plataformes Android i iOS (iPhone), que permet mostrar-te en un sol click tots els esdeveniments culturals programats.

Aquesta presenta un menú inicial, molt agradable, on anirem triant els nostres criteris de cerca, permetent filtrar-nos els actes per: població, dates, tipus, recomanacions així com per geolocalització.

El seu funcionament es molt senzill, un cop connectat el nostre smartphone o tauleta a una connexió de dades (3G o WiFi), anirem triant les nostres preferències simplement seleccionant amb el dit; la població, dia i tipus d’actes. A mida que els anem marcant aquest s’aniran destacant de color morat permetent-nos saber a simple vista quins són els criteris seleccionats.

Un cop triats, farem click sobre el botó “Som-hi!!!!” i l’aplicació ens mostrarà tots els actes programats segons les preferències triades, permetent-nos ampliar informació d’un acte en concret tot marcant-lo amb el dit.

Però això no és tot, ja que l’app ens ofereix fer cerques més acurades mitjançant les icones situades a la part superior, permetent acotar amb més detall el gran ventall d’actes programats i que s’actualitzen de forma automàtica diàriament.

A més a més, l’app del circdelacultura inclou una eina interessant que permet cercar els actes que estan programats a la zona on et trobes mitjançant la geolocalització del teu terminal, únicament fent click sobre la incona “Ara i Aprop”.

Se’ns dubte l’app del circdelacultura es una eina gratuïta imprescindible per a estar al dia de tots els actes que tenen lloc al camp de Tarragona que no pot faltar al teu smartphone o tauleta. Pots descarregar-la als enllaços següents:


Enllaç app Google Play


Enllaç app iTunes Store


Micky Belmonte
Micky BelmonteTècnic informàtic i desenvolupador d'aplicacions
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar