loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Apple presenta dos nous iPhones: el 5s i el 5c

Micky Belmonte Opinió dimarts, 10 de setembre de 2013

Avui dia 10 Apple ha citat a la premsa per a presentar els seu nous models d’iphone en la seva seu de de California, Cuppertino.
Durant la presentació a part de referir-se sobre la nova versió del sistema operatiu iOS 7 s’han desvetllat els rumors que ja s’havien anat filtrant en els ultimes setmanes per la xarxes, la presentació de dos iphones: Iphone 5s , és l’antecessor del 5, i l’iphone 5c, una nova versió de l’iphone 5 de gamma més baixa.

Avui dia 10 apple ha citat la premsa per presentar els seus dos nous models d'iphone: Iphone 5s , és l’antecessor del 5, i l’iphone 5c, una nova versió de l’iphone 5 de gamma més baixa.


Iphone 5s

IPhone 5c

IPhone 5c - Colors

IPhone 5c - Caracterísitques

IPhone 5c - Caracterísitques

IPhone 5c - Carcasses de silicona

IPhone 5s - Colors

IPhone 5s - Càmera

IPhone 5s - Botó i lector empremtes

IPhone 5s - Autonomia Bateria

IPhone 5s - Velocitat porcessador A7


Aquest es vol posicionar al mercat com el primer mòbil amb tecnologia 64 bits, gràcies al seu processador A7, això implicarà que la seva capacitat de processament sigui 40 vegades més ràpid que l’iphone 5 i que la velocitat de processament gràfic sigui de 56 vegades més ràpida. Estarà disponible en tres color: negre, daurat i platejat. Amb una bateria d’unes 250 hores d’autonomia en espera. Unes de les principals millores recau en la càmera del darrere que satisfarà les delícies del més exigents, incorporant: 8mp, doble flash, estabilitzador, un enfoc de 15 punts i la possibilitat de realitzar ràfegues de 10 fotografies per segon. A més, a més d’aquestes característiques el nou iPhone 5s, incorporarà un lector d’empremtes digitals (Touch ID), situat en el mateix botó rodó, que permetrà des bloquejar-lo sense la necessitat d’introduir el codi de desbloqueig i a més aquest ens permetrà identificar-nos a la botiga d’apple (itunes) per tal de validar el pagament. Pel que fa a la capacitat d’emmagatzematge, el trobarem en tres versions, la de 16, 32 i 64 gb.


El nou iphone 5s, estarà disponible a partir del 20 de setembre a: Australia, Canada, Xina, França, Alemanya, Japó, Singapur i Regne unit, però al nostre país caldrà espera a desembre per tenir-lo disponible, i saber-ne el preu.

Iphone 5c


Apple a apostat per crear un nou model d’iphone de gamma més baixa, que entenem que vol dirigir a un públic menys exigent i que no vol fer grans inversions econòmiques. Aquest estarà disponible en 5 colors: vermell, blanc, blau, verd i groc, incorporarà el processador A6, utilitzat en la versió del iphone 5, i que copia també la seva bateria. La seva principal característica es que esta fabricat en policarbonat (plàstic) i només estarà disponible en les versions de 16 i 32 gb. Incorporarà una càmera de 8mp per la part del darrere i una altre d’1,9 per la part davantera.


Durant la presentació del mateix, també s’han presentat un seguit de carcasses de silicona que permetrà realitzar diferents combinacions de colors.


Pel que fa a la seva disponibilitat durant la presentació no se n’ha parlat

.

Pots ampiliar informació dels nous iphones a la pàgines oficials d'apple en els següents links:

Iphone 5s


Iphone 5c


Micky Belmonte
Micky BelmonteTècnic informàtic i desenvolupador d'aplicacions
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar