loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Aquest Nàstic és diferent

Lluís Cilveti Opinió divendres, 13 de setembre de 2013

El passat dia 11 de setembre vam compartir una molt bona diada amb una altra victòria a la copa del nostre Nàstic. És curiós això dels penals al nou estadi. En una setmana dos cops. No ho dic solament per la tensió de passar ronda amb tant patiment, sinó perquè en els anys que fa que sóc soci i assidu al camp, no recordo haver vist mai, la tan fatídica ronda al nou estadi; amb l’electrònic marcant els encerts i les errades amb rodones i creus.

Hem guanyat dos partits a la copa apurats, també n’hem guanyat dos a la lliga pels pèls, però els hem guanyat. Pot ser que discrepem del joc desplegat per l’equip, però no fa gaire aquests partits els perdíem o no passàvem de l’empat.

Penso que el Nàstic ja ha baixat de l’onada en la qual estava immers aquests últims anys, està fent les coses d’una manera més madura i serena, amb un tècnic que coneix la categoria a la perfecció; estem obtenint bons resultats tal com toca fer-ho a 2a B, i jugant com es juga a la categoria, sense divinitats al camp ni a la banqueta.

Espero que aquestes sensacions durin i ens portin a la desitjada 2a A. Encara és aviat per saber-ho, però aquest Nàstic fa un altre soroll…


Lluís Cilveti
Lluís CilvetiMestre i filòsof urbà
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar