loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Per l'amor de Lou

Joan Mellado Opinió dijous, 31 d'octubre de 2013

Potser sóc massa jove i les paraules d'en Lou s'escapen pel menjador. L'imagino aquí. Naixent a Cala Romana, a Bonavista o al Serrallo. Estampo la seva imatge en els carrers sota la nit tarragonina, llegint a Gingsberg i vivint beat. Em veig entre tots els joves perseguint la seva estela. Intentant atrapar una cançó, una lletra, fins i tot un gest que ens faci sentir tan reals com ell. M'imagino en Lou colpejant el guió de Tarragona, destapant-la, dedicant-li discos i cançons. Embellint-la mentre la Nico el fereix de mort.

Potser sóc massa jove per omplir-me la boca de paraules que descriguin en Lou, que expliquin alguna cosa que no se sàpiga o estigui a l'abast d'un click. A mi, com a molts, m'agrada Transformer, aquell disc d'obres mestre perennes. Però també em sento atret per la Velvet, per les seves guitarres amples i sorolloses, la manera d'exigir-li al món que valori les coses senzilles, les que estan fetes amb ànima i literatura. La manera que tenia el poeta del rock d'ensenyar-nos que també ens podem enfadar per assumptes importants. M'enamoro d'una ciutat que lamenta la pèrdua d'un referent i aquesta no és Tarragona.


Joan Mellado
Joan MelladoMaquillador de paraules
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar