loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

El Rei de les igualtats

Joan Alfons Lopez Opinió diumenge, 24 de novembre de 2013

Definició de la paraula igualtat: qualitat d'igual. Tornem a buscar, concretant més. Definició de la paraula igual: que és el mateix, que conserva les mateixes característiques, el mateix aspecte, el mateix valor. El Nàstic, aleshores, és el rei de les igualtats.

Tot segueix igual. Els grana no guanyen. Ni amb els tres darrers partits de Castillejo ni amb els tres primers de Vicente Moreno. Bé, igual al 100% no. S'ha de ser just. Les puntuals males imatges del Nàstic a Alcoià i sobretot a Badalona no s'han tornat a repetir. Però la resta, igual. L'intent de revolució al vestuari grana de fa tres setmanes amb l'arribada de Vicente Moreno s'ha quedat, de moment, en intent. Al gener una altra història serà. L'equip es reforçarà i, si cal, es llançarà la casa per la finestra. És igual morir de sis milions de deute que de sis milions i mig. És la darrera bala a la Budallera.

Tornem a les igualtats. L'equip no guanya: ja són sis jornades sense marxar a dormir amb l'alegria de la victòria. La plantilla és incapaç de concretar ni la meitat de les ocasions de gol que genera. Perera no està encertat i rendeix per sota del mínim exigible en un jugador de la seva talla. Querol deu estar fart d'agafar el paper de revulsiu quan és, juntament amb Marcos, el jugador més golejador de la plantilla i amb molts menys minuts. I precisament Marcos, suplent contra la Llagostera, ha perdut l'eficàcia que té latent a les seves botes.

El rei de la igualtat. Aquest és el Nàstic: l'equip que suma més empats de tot el grup tercer de la Segona B. Dels 10 darrers partits s'han sumat 7 empats. És a dir, de 21 punts en joc només s'han sumat una tercera part, dada molt allunyada dels 2 punts per partit que s'havien d'acumular, segons el president Andreu durant la presentació de Moreno, fins a finals de temporada

Recordant la definició d'igual (que és el mateix, que conserva les mateixes característiques, el mateix aspecte, el mateix valor) podem veure que el Nàstic és el mateix perquè no guanya partits, conversa les mateixes característiques amb un joc irregular i que no convenç, manté el mateix aspecte d'equip que no arrenca i la lliga va passant i el valor és el mateix: punt rere punt. I punt rere punt el Nàstic no anirà cap amunt.


Joan Alfons Lopez
Joan Alfons Lopez
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar