loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Black Friday, que tremoli la VISA

Micky Belmonte Opinió dijous, 28 de novembre de 2013

Són moltes les modes consumistes que s'estan important cap a la nostra península, i ara li arriba el torn al Black Friday o Divendres Negre. Cada any el divendres següent al dia d'Acció de Gràcies que té lloc el quart dijous de novembre als EEUU, els petits comerços i gran empreses donen el tret de sortida a les compres nadalenques tot atraient als compradors amb importants descomptes.

Cartell

Empentes grans magatzems

Independentment que en l'actualitat s'hagi convertit en una "festivitat" pels compradors compulsius, el terme de Black Friday es va originar a Filadelfia entre els agents de tràfic d'aquesta ciutat de l'estat de Pensilvania, per tal de descriure la situació que es produïa a l'hora de regular el dens tràfic de vehicle i persones pels carrers durant el dia següent a Acció de Gràcies. Aprofitant doncs aquest anar i venir de gent molts empresaris varen trobar la fórmula perfecta per tal de tenyir de negre els seus números vermells.

Actualment i a causa de la globalització, són molts els comerços d'arreu del món que han adoptat aquesta fórmula dotant-la d'un cert aire festiu per tal d'exhaurir el seu estoc, atraient al consumidor amb ganges moltes vegades limitades a un numero concret d'unitats.

On especialment es viu el Black Friday es a internet, on milers de tecnòcrates esperen aquest dia per veure si poden fer-se seu amb algun gadget a un preu veritablement econòmic, i es que empreses de gran renom dins del mon de la tecnologia com: amazon, media markt, apple, corte ingles... entre d'altres, ja han començat el seu bombardeig publicitariofertant productes a fins al 50 % de descompte en els seus aparadors online.


Micky Belmonte
Micky BelmonteTècnic informàtic i desenvolupador d'aplicacions
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar