loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

El 2017 ja agafa forma

Pere Valls Opinió dilluns, 02 de desembre de 2013

De tant en tant, crec que és bo parar i reposar encara que sigui un moment, ja que la velocitat amb que passen els esdeveniments ens fan poc reflexius, i no pot ser del tot bo.

Aquests darrers dies hem tingut a Tarragona, per primer cop una reunió del Moviment Olímpic Internacional, concretament als membres del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM), que no és poca cosa.

La seva estada a Tarragona ha servit per aprovar el Pla Director del Jocs de l’any 2017, i com ja s’ha fet palès ha estat aprovat amb nota alta, i han fet èmfasi amb el rigor i la professionalitat del full de ruta que ens ha de portar al 30 de juny del 2017 dia de la inauguració dels Jocs de Tarragona.

Més enllà dels fets, vull remarcar l’actitud dels integrants del CIJM envers Tarragona 2017. Només unes pinzellades. Tots entenen que la situació econòmica és la que és i encara posa més en valor el Pla Director de Tarragona i en cap moment varen fer cap gest negatiu tot el contrari. Vull destacar també la professionalitat de tots els tècnics de Tarragona 2017, la seva feina, tant discreta com eficient, i que en tot moment ens van esforçar per a fer sempre una mica més.

Ens estem preparant a fons, tenim un repte important i l’hem de fer bé, no hem de caure amb el cofoïsme, cal seguir per aquest camí que és el Pla Director que el CIJM s’ha fet seu i segur que farem com a mínim uns gran Jocs Mediterranis.

Per acabar, destacar que reunions com aquestes en vindran més i les hem de seguir aprofitant per donar-nos a conèixer.


Pere Valls
Pere Valls
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar