loader
menu

OPINIÓ

Un cap de setmana de bona música

Iris C. Lago Opinió dilluns, 03 de febrer de 2014

L’any comença bé per a Tarragona, almenys musicalment parlant. I ho fa amb dos concerts de qualitat en un mateix cap de setmana. En primer lloc, divendres a la nit vam poder gaudir de Delafé y las Flores Azules a la Sala Zero. I, en segon lloc, diumenge a la tarda la Maria Coma ens va delectar amb la seva dolça veu al Café Metropol.

Acostuma a passar que els actes culturals destacables s’ajunten en un període de temps molt curt, i sovint deixen al seu pas una mena d’extensió desèrtica d’algunes setmanes, amb una oferta cultural menys abellidora. Aquests dos concerts han estat un exemple d’aquesta concentració temporal. Però centrem-nos en la part bona: hem pogut gaudir d’un cap de setmana ple de bona música a la nostra ciutat.

Tant la Sala Zero con el Café Metropol es van omplir fins a la bandera, i no n’hi havia per a menys: s’hi presentaven dos àlbums de gran qualitat. Delafé y las flores azules, ja consagrats dins del panorama musical espanyol, venien a presentar De ti sin mí, de mí sin ti, un doble CD en què fan dues interpretacions diferents de les mateixes peces musicals. Les cançons conserven la lletra i, en part, la melodia, però amb un caràcter completament diferent en cadascun dels dos discos.

Els tarragonins van saltar i ballar sense pausa en una nit tan esgotadora com plaent per als amants del grup. El duet ho va donar tot a sobre de l’escenari, interpretant cançons noves, però també temes dels primers discos, i va contagiar el públic amb la seva energia i positivitat.

Pel que fa a Maria Coma, venia a presentar Celesta, el seu tercer àlbum en solitari, composat a Berlín i amb un aire més calmat que el dels anteriors dos discos. El concert estava organitzat per l’Associació Anima’t, que, cal recordar, fa una gran labor per la cultura a la ciutat de Tarragona. Maria Coma, juntament amb Pau Vallvé, va aconseguir crear una atmosfera única al Café Metropol, com acostuma a fer arreu on fa sonar el seu piano virtuós i la seva veu ingràvida. El pop intimista de la barcelonina va oferir als espectadors una bonica manera de desconnectar del món la tarda del diumenge, abans d’enfrontar-se a una nova setmana.

En definitiva, cal agrair aquesta bona oferta musical i desitjar, al mateix temps, que el desert posterior a aquests dos concerts no sigue gaire llarg.


Iris C. Lago
Iris C. LagoComunicadora àudiovisual
circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar