loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

HTC troba el motorista salvador

Micky Belmonte Opinió dimecres, 05 de març de 2014

Obdulio Herrera, de 53 anys i treballador d'una empresa d'audífons amb seu a Barcelona, es l'àngel de la guarda que va salvar a en Peter Chou, conseller delegat d'HTC de que fes tard a la conferència que tenia prevista al Mobile World Congress el passat dia 24 de febrer.

Obdulio Herrera

Segons ha pogut saber circdetarragona.com tot va succeïr quan després de deixar la seva filla a l'escola en Obdulio es va 'creuar' per la carretera amb un taxista que li va demanar si podia traslladar al seu passatger al Congres Internacional de telefonia mòbil, on tenia una reunió molt important.

Aquest sense pensar-s'ho va accedir i va prestar el casc amb el va portar la seva filla a l'escola, i amb una gran destresa esquivant els cotxes va fer arribar puntual al CEO d'HTC Peter Chou. Un cop a les portes del MWC en Obdulio va refusar qualsevol tipus de compensació econòmica pel que acabava de fer.

És a partir d'aquell moment i agraït pel que habia succeït que el conseller delegat d'HTC inicia una campanya de cerca del motorista, mitjançant les xarxes socials i mitjans de comunicació. Aliè a tot el rebombori el barceloní va comentar amb la seva familia i amics el que li havia passat, i va ser un amic de la seva filla qui va revelar la seva identitat, enviant un correu electrònic a HTC.

Un cop rebuda la informació la companyia de telefonia es va posar en contacte amb Obdulio Herrera, a qui li varen fer un seguit de preguntes concretes per tal de validar la seva identitat, ja que en Peter Chou amb els nervis, fins i tot, va arribar a confondre el color de la motocicleta.

Finalment i com ha mostra d'agraïment la companyia ha convidat al motorista a un esdeveniment que es durà a terme el proper dia 25 a Londres, on HTC presentarà les seves últimes tendències en telefonia mòbil.

Pel que també hem pogut saber, aquest bon samarità ha declinar fer cap tipus de declaració i únicament ha accedit a fer-se la fotografia que us mostrem en aquest article.


Micky Belmonte
Micky BelmonteTècnic informàtic i desenvolupador d'aplicacions
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar