loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

El malson de Chicote

Albert Rosa Opinió dimarts, 25 de març de 2014

Com cada setmana, ‘Pesadilla en la cocina’ de la Sexta TV va treure a la llum ahir els plats bruts d’un restaurant, en aquesta ocasió un de força proper, concretament a la Riera de Gaià.

Lluny d’avaluar les intimitats de cada cas, seria interessant que, després d’ensenyar-nos al llarg dels darrers anys algunes de les cuines més repugnants, els personatges més estrambòtics i peculiars, els grups de treball més caòtics, desorganitzats i poc professionals, Alberto Chicote i el seu equip televisiu decidissin mostrar-nos també com de bé se saben fer les coses a l’hosteleria.

A força de veure un malson de capítol rere altre, hem anat recreant mentalment com són o poden arribar a ser la majoria de restaurants d’aquest país. Segur que més d’un, arran de veure el programa del popular xef, haurà sospitat de mala praxis en un establiment de la seva ciutat mentre està dinant o sopant. I no és just.

No tot són crits, insults, greix acumulat a les campanes extractores o a les planxes, cambrers despistats, amos del negoci que per no saber de números no controlen ni què deuen exactament...

Hi ha una ‘altra’ hosteleria que també existeix. Real. I que cal difondre com a bon exemple, precisament també per a aquells que van pel mal camí, per a que sapiguen com s’ha d’actuar en aquest sector.

Per aconseguir canviar aquesta mala imatge que probablement ara tenim de molts més llocs que abans, Chicote ho té fàcil. Només cal que imiti el seu predecessor Gordon Ramsay, que a banda de salvar restaurants desastrosos de mig món també s’ha passejat, per exemple, pels millors del Regne Unit. El problema és que aquí som tant morbosos que no tinc tant clar que un recorregut pels millors restaurants triomfés igual com el que ensenya el pitjor dels pitjors.

Font:facebook.com/pesadillaenlacocina


Albert Rosa
Albert RosaEx periodista i aprenent de cuiner. Www.chefpirata.com
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar