loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

El Miracle

Lluís Cilveti Opinió dijous, 12 de juny de 2014

Arriba l'estiu a Tarragona, i sempre ve de gust baixar una estoneta a la platja. En tenim una ben al costat la del Miracle, la platja de la ciutat, a la que arribem ràpid fent un agradable passeig.

Foto: Txema Gavaldà

És evident que la pobra platja ha estat sovint maltractada impunement. Ara que amb més pena que glòria ens havíem mig acostumat a la lletja argamassa de formigó que la precedeix, resulta que ja fa un temps que la part superior està tancada als vianants per problemes de viabilitat.

No es pot passar per sobre però si per sota, una llastima perquè sempre m'ha semblat un espai ben fosc i tètric, poc mediterrani. Obra important que ja s'ha fet malbé.

Si sumem que els accessos tancats a les vies del tren, també estan en un estat deplorable i malmès, ens trobem davant d'un espai en estat de degradació progressiva.

La platja del Miracle no s'ho mereix, els tarragonins que tant la freqüentem, no ens ho mereixem. Sempre he cregut que la façana marítima de Tarragona és la nostra carta de presentació, i penso que actualment aquesta carta és plena d'esborranys.


Lluís Cilveti
Lluís CilvetiMestre i filòsof urbà
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar