loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Vaja merda, Rafa!

Òscar Meseguer Opinió divendres, 08 d'agost de 2014

Avui fa un any que et vam dir adéu per sempre i com molts dies trobo sense buscar-lo un moment per recordar-te. Cada dia que vaig a Tarragona a fer alguna gestió (he d’admetre que encara no he esborrat el teu contacte del mòbil); cada dia que baixo per Comte de Rius, cada dia que escolto El hombre que casi conoció a Michi Panero, que em vas enviar un dia per correu electrònic amb el missatge adjunt “Gaudeix-ne!”. Aquell petit Carpe Diem tan teu. Aquell gintònic sense ginebra ni tònica. Cada dia, continuo, que tracto amb algun fumador empedreït, però sense la teua rialla rere el Ducados.

El temps ha consolidat la teua absència. Hem perdut per sempre el tren que un dia ens va portar a Oviedo a veure un Doctor Music memorable, Lou Reed inclòs, que també en pau descansi. Jo encara no et coneixia gaire i em vaig esborronar quan abans d’arribar a Saragossa no ens havíem mogut del bar del tren i ja anàvem pel quart gintònic, i en aquest cas era amb ginebra i una mica de tònica.

Hem renunciat per sempre a recuperar les dues mil pessetes que encara ens deuen aquelles dues paies de Huesca. Te’n recordes, no? Que les va parir! Cada dia, continuo, que el Nàstic viu un moment dramàtic. Vaja mal tràngol et vas estalviar a Llagostera.

I encara recordo, i això em ve sense buscar-ho cada vegada que penso en tu, aquell article que vas escriure per a El Punt (edició de Tarragona, també desapareguda) amb motiu de l’ascens del Nàstic a segona A de l’any 2001. Un petit article en què recordaves el també periodista Fermí Morera, que en pau descansi també, i acabaves amb una frase tan rudimentària com adient: “Vaja merda, Fermí!”

Des d’aquell dia d’agost que anava en bicicleta i el creador d’aquest Circdetarragona em va trucar per dir-me que no tornaria a riure amb tu, que sempre en trec la mateixa conclusió: Vaja merda, Rafa!

Et deixo aquestes línies. “Hoy vendrán a oír mi último adiós. Bien. Uno a uno van llegando y yo los recibo en batín....Y no me habléis de eternidad. No me habléis de cielos ni de infiernos. ¿No veis que yo le rezo a un dios que me prometió que cuando esto acabe, no habrá nada más? Fue bastante ya...Lo he pasado bien, y casi conocí en un una ocasión a Michi Panero, y es bastante más de lo que jamás soñaríais en mil vidas”.

Et trobem a faltar.


Òscar Meseguer
Òscar Meseguer
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar