loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Una tardor apassionant

Helena Solé Opinió dilluns, 01 de setembre de 2014

Avui he tornat a la feina. És un dia dur, després de les vacances, quan tot fa costa amunt. Però aquest any és més fàcil.

Perquè m’agrada la meva feina però sobretot perquè pràcticament en un mes, pot passar de tot. No he tingut temps ni d’aterrar. Dimarts 2, el Parlament cita a declarar a Jordi Pujol per l’escàndol de l’estiu. M‘ha quedat clar com ha colpit la societat la confessió d’El President només agafar un taxi. El conductor, fan incondicional de RAC1, m’ha deixat anar les seves pors en un trajecte de cinc minuts: que si a Madrid ja ho sabien però ho amagaven fins que Pujol s’ha fet independentista, que si el President ho explicarà tot o hi ha molt més al darrera que ens amaguen.

Però després d’això, arribarà el debat de Política General, el 16-17 i 18 de setembre, just després s’aprovarà la llei de consultes, Artur Mas haurà de convocar la del 9N i Mariano Rajoy l’haurà de denunciar al Tribunal Constitucional. I sense que jo obrís boca, el taxista pregunta si Artur Mas traurà les urnes el 9 de novembre o es farà enrera, o hi haurà eleccions i guanyarà Oriol Junqueras.

Moltes incògnites que un taxista confiava que jo, periodista, li sabés contestar. I jo no sé què dir. I això és el que més m’agrada. En un país on la política s’havia tornat previsible i els polítics sortien de casa amb el discurs après abans que les coses passessin, ara no sabem què passarà.

“Tot està per fer i tot és possible” i quan arribin les eleccions municipals, a la primavera, hauran passat tantes coses, o no n’haurà passat cap. I sigui com sigui el país no serà el mateix i els periodistes haurem fet molta feina.


Helena Solé
Helena SoléPeriodista
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar