loader
menu

Pàtria de tafurs

Jordi Duran Opinió dilluns, 17 de novembre de 2014

La indemnització exprés de 1.350 milions d’euros que ha cobrat l’empresa Escal UGS, participada en un 66% per ACS (Florentino Pérez), arran del fiasco del magatzem de gas Castor, davant la costa d’Alcanar, és una mostra evident que no anem bé. Mentre l’Estat rescabala Escal UGS, els afectats pels terratrèmols que va provocar l’acció de l’empresa ni cobren ni cobraran pels desperfectes ocasionats als seus immobles.

El govern del PSOE va impulsar el magatzem de gas i va preveure indemnitzar l’adjudicatari si Castor no arribava a funcionar. El govern del PP ha ordenat ara liquidar la indemnització a l’empresa sense dilació i sense intentar exigir-li responsabilitats pel nyap que ha produït.

Els veïns, que abans de començar els treballs ja van advertir a govern i a oposició dels perills que suposava el projecte, han resultat perjudicats i, com la resta de ciutadans de l’Estat, hauran de pagar la festa durant 30 anys abonant un recàrrec a la factura del gas.

El PP li paga, Florentino cobra i el PSOE calla. Rien ne va plus, la banca guanya i se’n riu. És el sistema, apuntalat per la vella política, que serveix en safata el negoci a uns pocs i reparteix les pèrdues entre tots. Com sempre ha sigut, tal com va passar amb les nuclears, tal com havia de ser amb el transvasament... Definitivament, vivim en un casino, en una pàtria de tafurs.


Jordi Duran
Jordi DuranPeriodista
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar