loader
menu

OPINIÓ

Els cromos d'Abelló

Sergi Casado Opinió dissabte, 28 de març de 2015

Ahir em vaig trobar un àlbum de la col·lecció Tarragonins il·lustres, la que edita i promociona el candidat de CiU a l'alcaldia de Tarragona, Albert Abelló. No diré el lloc on el vaig trobar, però segur que qui el va deixar no l'interessaria gaire.

Era el primer cop que el tenia a les mans i em vaig dedicar a comptar quantes vegades apareixia la foto del candidat nacionalista i el lema El teu alcalde.

Fins a 12 vegades, entre tarragonins il·lustres, es cola una imatge d'Abelló dins de l'àlbum amb l'eslògan El teu alcalde. El lema sol, sense imatge, tan sols surt en 7 ocasions. En total, 19 de les 45 pàgines que té el polèmic col·leccionable.

L'àlbum de cromos s'ha estès com la pòlvora, entre els comerciants i fins i tot es va repartir en alguns centres del departament d'Ensenyament. Això va encendre les alarmes, amb denúncies al Govern i clatellades de bona part dels adversaris d'Abelló el proper 24 de maig.

Tot i l'avís de retirada dels cromos, la candidatura nacionalista la manté i a més ha anunciat que n'enviarà un exemplar a tots els regidors de l'Ajuntament, inclosos els del grup municipal, amb els que no es parlen des de fa temps i la relació és inexistent.

I també ha carregat contra la regidora de Turisme i Comerç de Tarragona, Patrícia Anton, a qui va acusar d'haver parlat de retirar els àlbums durant un sopar amb comerciants, cosa que no va passar.

El curiós i, si em permeten, trist és que bona part de la setmana en clau municipal a Tarragona hagi estat focalitzada en aquest àlbum, on, per cert, els tarragonins il·lustres que hi apareixen estan passant bastant desapercebuts.

L'ex president de la Cambra proposa una campanya del cos a cos, a la que ningú hi vol entrar, però al final, per esgotament, hi acaba entrant.

Tothom n'ha acabat parlant a Tarragona, mentre en altres llocs havien passat coses funestes.

La setmana que ve es convocaran oficialment les eleccions municipals i ja no es podrà fer cap tipus de propaganda. Potser és l'hora de centrar-nos en propostes constructives.


Sergi Casado
Sergi CasadoPeriodista i director de CIRCDETARRAGONA.COM
circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar