loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Els Minyons, quan cal i com cal

Sergi Caballé Opinió dilluns, 06 de juliol de 2015

Tornen els millors Minyons, i de quina manera! Ahir aconseguien descarregar un pòquer de gammes extres (si considereu el 9d8 gamma extra), cosa a l’abast de poquíssimes colles. I el que més sorprèn, i fa gaudir els aficionats castellers, és que descarreguessin quatre castells d’extrema complicació a principi de juliol, en el primer tram de temporada.

L’any passat, per la Festa Major, carregaven el 2d9fm i el 5d9fm, mentre que descarregaven el 9d8. La Colla Vella assolia l’any passat el 2d9fm més matiner de la història dels castells, carregant-lo per Sant Joan a Valls i descarregant-lo enguany a la mateixa diada, però és que els Minyons, amb la diada d’ahir, s’anoten la millor diada castellera de cap colla en el mes de juliol i 5d9f (primer de la temporada i no el descarregaven des del 2006) i el pd8fm més matiners.

Si bé és cert que s’havia especulat amb un possible intent de 3d10fm, ahir els Minyons van fer valer les paraules del Guillem Comes abans de la diada: “no tirarem el 3d10fm perquè no tenim garanties de descarregar-lo, i els Minyons només portem a plaça castells que tenim per descarregar”. I així va ser, quatre castellassos descarregats.

Els Minyons avancen a passes de gegant. Estem al juliol, a un mes i mig de Sant Fèlix, i no em vull imaginar com arribaran els Minyons a Vilafranca si ahir van descarregar el que van descarregar.

Prudents i decidits, els Minyons han tornat Quan cal i Com cal. Agafem-nos fort, que ens espera un estiu casteller de traca i mocador!

Els Minyons de Terrassa fan història en descarregar el 2d9fm, el 5d9f, el 9d8 i el pd8fm per la seva Festa Major


Sergi Caballé
Sergi CaballéApassionat dels castells i estudiant de Filologia Anglesa
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar