loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

La febre del 'Divendres Negre' i la del ''Ciber Monday'

Micky Belmonte Opinió dilluns, 20 de novembre de 2017

Com cada any, el dia després d’acció de gràcies se celebra el ja conegut “Black Friday”. Aquesta moda importada dels Estats Units, inunda les pàgines web de banners cridaners i els aparadors de suculentes rebaixes, on els caçadors de gangues s’hi arrepleguen per tal de trobar un bon “xollo”.

Enguany, és el sisè any que es repeteix el “Divendres Negre” en les nostres contrades, i any rere any, es van batent records de vendes. Són molts els consumidors que aprofiten la jornada per avançar les compres nadalenques i és per aquest motiu molts comerços allarguen la campanya durant tot la setmana, fent-la coincidir fins el dilluns dia 27 de novembre, data en la que es celebra el Ciber Monday, que no és més que un altre dia d’ofertes però que a diferència del Black Friday, aquest si que te origen a la ciber xarxa.

Es diu que es va crear l’any 2005 per tal de que els consumidors online tinguessin la motivació necessària per tal de realitzar compres online i així les ciberbotigues poguessin competir amb les botigues físiques. Com a nota curiosa, diuen que la decisió de fer-ho en dilluns i no un altre dia, esdevé perquè els cibercompradors aprofitaven els dilluns per a fer les seves compres des de la oficina aprofitant la rapidesa de la xarxa.

Amb tot això, es difícil dir quin dels dos dies és el millor per trobar les ofertes més suculentes, però el que si que et podem oferir són uns petits consells per tal de que puguis aprofitar tant el Black Friday com el Ciber Monday:

  1. Fes una llista i compara: Dies abans, fes-te una llista i comparar entre les diferents botigues, si finalment decideixes comprar el teu producte a Amazon, t’aconsellem aquesta web que monitoritza l’historial de preus dels productes: https://es.camelcamelcamel.com/
  2. No caiguis en la temptació: Encara que sigui tòpic, abans de llançar-te a les compres compulsives, utilitza el sentit comú i qüestiona’t “En realitat necessito el que vull comprar?”. De res et serveix estalviar-te uns calerons si compres coses innecessàries.
  3. Valora si et cal l’últim model: Molts cops la diferència de prestacions entre el model anterior i el nou són tant mínimes que no ens aporten una experiència novedosa, però si que ens fan tremolar la cartera.
  4. Apunta’t a la moda dels “Reacondicionats”: Són moltes les marques que, venen productes reparats a un bon preu, amb les corresponents garanties i un funcionament òptim.
  5. Fuig de les aglomeracions: Avui en dia no et cal sortir de casa per poder realitzar les teves compres, moltes botigues físiques (pràcticament totes) tenen la seva “sucursal” online i per tant pots fer les teves compres còmodament des de casa obtenint les mateixes ofertes o inclús millors. Això si, assegura’t del que compres, perquè és molt fàcil comprar i molt pesat gestionar les devolucions.

Després d’aquests consells, estem segurs que ja disposes de les eines necessàries per afrontar una llarga jornada de compres!

A continuació us llistem un seguit de botigues online que des de fa uns dies ja han començat a aplicar els seus descomptes:


Micky Belmonte
Micky BelmonteTècnic informàtic i desenvolupador d'aplicacions
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar