loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Gràcies Albert

Alvaro Sola Opinió dimecres, 03 de gener de 2018

Encara recordo, avui amb emoció, la nostra primera conversa. Va ser a la sala de plens de l'ajuntament. Allà des d'on vas tenir la responsabilitat, el privilegi i l'oportunitat de treballar per la teva ciutat. Aquell dia em vas dir que mai deixés de tenir aquesta empenta. M'ho vas repetir les centenars i no exagero ocasions en què vaig tenir el plaer de parlar amb tu tant virtualment com en persona-

Eres una persona que més enllà de la política la teva vida era el carrer i precisament feies de la proximitat l'acció quotidiana de servir que predicaves. Era fàcil parlar amb tu i també riure. El teu sentit de l'humor era meravellós i el teu amor a Tarragona allò que et feia viure amb aquest afany d'aconseguir una vida millor per a tothom.

Encara recordo aquell dia en una terrassa de la part alta quan em confessar, des l'estima, que ens teniem, que creies que moriries servint la teva ciutat i la seva gent. No et vas equivocar. Fins a l'últim dia i l'últim alè vas poder dedicar-te a fer millor aquesta Tarragona amb les teves incalculables virtuts i els teus escassos defectes.

La família. La teva passió. Quina gran goig compartir amb tu aquesta passió!. A ella li vas dedicar moltes hores i en ella l'ajudarem perquè junts som més forts. La teva dona va ser el teu millor suport i sense ella no haguesis arribat on vas arribar. Els teus fills sempre van ser el motiu de alegria i d'empenta que sempre et caracteritzaba.

Finalment Albert gràcies perquè amics com tu són Amics amb majúscules. Gràcies perquè estimaves Tarragona i perquè la vas fer millor. Sempre al meu cor!


Alvaro Sola
Alvaro Sola
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar