loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Ja n'hi ha prou

Josep Miquel Beltran Opinió dimecres, 20 de febrer de 2013

Ja fa temps que els empleats públics suportem un discurs de desprestigi, però nosaltres hem de defensar la nostra dignitat i professionalitat, que malgrat tot, amb menys plantilla i menys pressupostos estem aconseguint nivells de qualitat similars als països més desenvolupats. La manca d’una bona planificació/organització, així com d’un comandament més professionalitzat de les diferents àrees que formen l’Administració Pública és un llast amb el que hem de lluitar cada dia: i ho fem de manera abnegada i sense queixar-nos.

Una vegada més, els que treballem a l’administració pública tenim motius per estar preocupats. Tant de l’àmbit autonòmic com de l’estatal arriben missatges en els que s’anuncien més retallades de l’oferta pública i rebaixes salarials. Com a treballador que sóc de l’administració pública ja començo a estar cansat de que tots els treballadors públics haguem d'assumir una part de l’esforç de la nostra societat per sortir de la crisi, mentre que, per l’altra banda, haguem de tolerar que se segueixin socialitzant les pèrdues dels anys durs de la construcció i dels rescats als sectors financers i a la banca.

M’agradaria recordar que els serveis públics articulen la societat del benestar, i que afortunadament han contribuït a un creixement i una millora en la convivència i la cohesió social. Tan sols vull aportar una dada; la relació d’empleats públics i ciutadans a Catalunya és inferior a la relació dels països de la Unió Europea. Mentre que aquí aquesta relació és del 12 per cent del total de la població activa, la mitja dels països del nostre entorn supera el 18%.


Josep Miquel Beltran
Josep Miquel BeltranCoordinador de serveis socials
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar