loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Vaca ke?

Rafa González Opinió dimarts, 26 de març de 2013

"Vacaciones de mi mismo" cantaven (i canten) Love of lesbian (grup que vaig veure al 97 a Escalarre amb total indiferència. Anys després el Club de J. Boy em fa Cola-cao). La Setmana Santa, de petit, em va agafar enmig del franquisme. Mort el cos de la cara visible però no pas de l'ideari del "atado y bien atado". Sor Citroen no tenia competència a la tele. Ni "La túnica sagrada", ni d'altres pelis de romans, eternes per la durada i que entretenien un poble encara acostumat al "parte" (pseudo informatiu on es deia que tot anava bé quan era que no).

No es podia menjar carn, per no pecar (de fet, menjar carn ja era prou complicat aleshores). Entretinguts amb pelis d'estil "Espartacus" (molta religió, però paradigme d'estética gay) la Setmana Santa passava (per a un nen) com un fet trascendent. Sense cole i desfilant amb l'espelma a la mà (sense doble lectura).

Ara, Setmana Santa només és el maldecap de respondre (com en altres ocasions) "Què faras per vacances"? Enguany viatjaré pels records del meu Gijón de sidrina i xurros amb xocolata... viatge per Polònia i la República Txeca... per Porto i un menjar que no trobo aquí.

Vacances? Fa molt temps que, per bé o malament ja faig vacances de mi mateix.


Rafa González
Rafa GonzálezComunicador
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar